Грандіозна пожежа на Лівому березі Києва: Вогнем охоплено тисячі квадратних метрів складських приміщень (вiдео)

На боротьбу зі стихією кинули більше сотні пожежників

2 лютого о 11:52 у Деснянському районі, неподалік від торгового центру Даринок, у складській будівлі ТОВ Адоніс Проект (розміром 200х150 м) зі зберігання електроінструменту, пластику та картону сталась пожежа, повідомляють Патріоти України з посиланням на ДСНС.

Станом на 14:30 площа пожежі складала 7 тис. м кв., існує загроза розповсюдження вогню на поруч розташовану будівлю. За попередньою інформацією, постраждалих немає. Стан повітря в межах норми. До гасіння пожежі залучено 105 чоловік особового складу та 27 одиниць техніки ДСНС.

Станом на 16:30 площа пожежі в Деснянському районі Києва у складській будівлі ТОВ Адоніс Проект збільшилась до 10 ,5 тисяч квадратних метрів. До гасіння пожежі залучено 123 людей особового складу та 31 одиниця техніки ДСНС. Існує загроза розповсюдження вогню на поруч розташовану будівлю.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...