Гравець збірної України відзначився у розгромному матчі "Манчестер Сіті" - "Челсі"

Манчестер Сити Челси

Програму другого ігрового дня 26-го туру чемпіонату Англії на стадіоні «Етіхад» завершувала дуель грандів «Манчестер Сіті» і «Челсі», які 24 лютого мають ще зіграти на «Уемблі» у фіналі Кубка англійської ліги. Прямо скажемо, гості репетицію провалили, пише оглядач Юрій Сай, зазначають Патріоти України.

Уже в першому таймі «Сіті», в складі якого всю зустріч провів півзахисник збірної України Олександр Зінченко, забив чотири м'ячі (чотири удари в створ - чотири голи!). При цьому перед другим точним ударом «містян» аргентинцеві Серхіо Агуеро вдало асистував саме Зінченко, який відзначився ще одним асистом і в другому таймі.

У підсумку команда Хосепа Гвардіоли принизила підопічних Мауріціо Саррі - 6: 0 (Стерлінг, 4, 80, Агуеро, 13, 19, 56, з пенальті, Гендоган, 25), повернувши собі лідерство в прем'єр-лізі.

Після фінального свистка шокований головний тренер «Челсі» Мауріціо Саррі пройшов повз Пепа Гвардіоли в підтрибунне приміщення не потиснувши руку.

Для Агуеро хет-трик у ворота «Челсі» став 11-м в англійській прем'єр-лізі. І за цим показником колишній зять Дієго Марадони наздогнав знаменитого голеадора Алана Ширера. Щасливий м'яч, який рефері жартома вирішив приховати, аргентинець забрав собі на пам'ять.

До речі, «Челсі» не програвав так ганебно з квітня 1991 року, коли поступився «Ноттінгем Форест» Брайана Клафа (0: 7) і фінішував в сезоні на 11-му місці.

Джерело: Факты

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...