Громадянський протест: Глядачі зіпсували квитки, дізнавшись, що задіяні у виставі актори підтримали окупацію Криму

Люди обурені тим, що таку ситуацію ніхто не контролює.

Скріншот

Дізнавшись про те, що актори, задіяні у комедії "Джекпот с доставкой на дом", підтримали анексію Криму, двоє глядачок відмовилися йти на концерт і порвали квитки. Про це на власній сторінці у Facebook написав Сергій Салій, передають Патріоти України.

"Керівники Жовтневого палацу October Palace настільки суки, що як тільки до них приїжджають рашисти, вони загадково переміщуються в дореволюційні часи на вул. Інститутську. Зараз вулиця ця називається Алея Героїв Небесної сотні.

P. S. Ці квитки розірвані, тому що дві красиві дівчини відмовились іти на виставу дізнавшись, що актори підтримали окупацію Криму".

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...