Громадяни згуртувались: У Харкові пасажири побили зухвалого злодія (відео)

Цікаво, що люди прийшли на допомогу водію своєї маршрутки

У Харкові пасажири громадського маршрутного таксі №304 зловили і побили автобусного злодюжку, повідомляють Патріоти України з посиланням на Новости N.

За словами очевидців, водій зупинився на зупинці "Вулиця Одеська" і вийшов з кабіни. Його відсутністю скористався хлопець, який стояв в салоні недалеко від водійського місця - схопив касу і спробував втекти.

«Поки водій вискочив в кіоск, цей "красень" згріб усі гроші і вискочив з автобуса. Але хлопці відреагували - збили його з ніг, трохи надавали і викликали поліцію», - розповідає свідок Катерина.

Як повідомили в облуправлінні поліції, нальотчиком виявився раніше судимий 32-річний харків'янин. Виходячи з автобуса, він прихопив 400 гривень, але далеко піти з грошима не встиг. За статтею «крадіжка» злочинцю загрожує до 3 років в'язниці.

Напомним, в Харькове перевернулась маршрутка.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...