Гроші не пахнуть? Мережу обурила заява української топ-чиновниці про Крим

Радниця міністра інформаційної політики України зробила одіозну заяву щодо посухи в Криму, тепер виникло запитання: в якій країні вона отримує зарплатню?

Нещодавно радниця міністра інформаційної політики Юлія Каздобіна запропонувала продавати в «страждаючий від посухи окупований Росією Крим» воду, повідомляють Патріоти України.

«Прийшов момент сказати, що Україна готова відновити постачання води до Криму, але коштувати це буде стільки-то", - підкреслила радник міністра, додавши, що відповідальність за Крим несе як окупант, так і Україна.

"Зараз в Криму посуха, - написала вона. - Україна зараз почала акцентувати наслідки відсутності води. Але складність в тому, що виглядає це досить дивно, тому що в наших силах кардинально вплинути на проблему. Причини, за якими ми цього не робимо, зрозумілі. Але, тим не менше, нас можуть і будуть звинувачувати в тому, що посуха - це наша вина. Як би там не було, рішення не поставляти воду не є обов'язковим наслідком окупації території. Це був наш вибір. І тому на цьому можна спекулювати".

"А заявивши, що ми готові відновити постачання, але за гроші, ми перекладаємо всю відповідальність на Росію. Якщо вони відмовляться, то винні тільки вони. А навіть якщо Росія погодиться, ми все одно виграємо. Їм потрібно буде витрачатися на відновлення каналу. Ґрунти в Криму не прийдуть в повну непридатність. Ми проявимо турботу про своїх громадян замість того, щоб зловтішатися, що їх не може забезпечити окупант. Плюс, це привід зробити Крим частиною переговорів, від чого так довго і наполегливо відмовляється Росія. Так чому б ні?", - додала Каздобін.

Незважаючи на те, що вона незабаром видалила відповідний пост з Facebook, дані про нього викликали резонансну реакцію соцмереж: "І вона за поради такого роду отримує зарплату з бюджету... А, може, не тільки з бюджету...", "Це був їхній вибір. У нас свій. Вже п'ятий рік", "Напевно, ти зарплату в Кремлі отримуєш?", "Ось туди і треба таку помічницю, а нам такі помічники не потрібні!", "Це ось так Мінінформполітики працює?!", "Якщо подумати, ваше міністерство треба розігнати. А якщо подумати, то деяких з нього вибірково судити. За саботаж і держзраду", "Ганьба!", "Де СБУ на цю "радницю"?", "Ми ціле міністерство дармоїдів годуємо?", "Чи може ще їм і вулиці вранці підмітати?", "Збирайте речі і біжіть, біжіть куди подалі".

Опублікував: Тетяна Ісічук

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...