Гризун з вишуканим відчуттям естетики привітав свою даму з 8 Березня? Щур під покровом ночі поцупив діаманти з ювелірного магазину (відео)

Спочатку власник запідозрив у нечистоплотності своїх працівників. На щастя камера відеоспостереження розставила всі крапки над «і».

В Індії власник ювелірного магазину заявив про зникнення двох прикрас з діамантами - після перегляду запису з камер спостереження, виявилося, що коштовності стягнув щур, зазначають Патріоти України.

Після зникнення двох діамантових прикрас власник магазину подумав, що їх вкрав один з його співробітників. Однак камери спостереження зафіксували, що злодій - щур, який пробрався в магазин через стелю.

За словами потерпілого, щур забіг назад в стелю після того, як забрав уподобані коштовності. З тих пір люди їх не бачили.

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...