Гучний скандал на "Євробаченні": Один із виступів Джамали не показали по ТБ, замінивши його рекламою (відео)

​Піар-директор тріумфаторки "Євробачення-2016" Джамали Денис Козловський пояснив, чому зірка не відкрила перший півфінал конкурсу, як належить минулорічному переможцю пісенного конкурсу.

Джамала. Фото: depo.ua

Організатори Євробачення повідомили менеджменту співачки, що вона виступить у фіналі, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Нам в якийсь момент, коли змінили шоу-продюсера (поміняли на шведа, який працює півтора місяця) - нам просто сказали, що номера відкриття з Джамалою не буде і вона співатиме в кінці дві композиції", - прокоментував піар-директор співачки.

Окрім того Козловський розповів, що один з виступів Джамали припав на рекламну паузу. Піар-директор артистки припустив, що глядачі, які дивилися конкурс по ТБ, не побачили її номер на пісню "Заманили".

"Вчора от з'ясувалося, що одна з цих композицій буде в рекламну паузу, тому по телевізору буде тільки одна. Ніхто нічого не пояснює. Ось просто повідомляють, що ось так от. Я так розумію, що саме "Заманили" потрапляє на рекламну паузу. Ми коли вчора дізналися, що одна з пісень буде в рекламній паузі, то, природно, захотіли, щоб обидві пісні побачили в Україні і в країнах "Великої п'ятірки". Скрізь, де ця реклама є. Ми готували три номери для ТВ-шоу. Це величезна робота. Графіка, танцюристи, оркестр. Це все дуже серйозна робота була проведена. І, звичайно, шкода, що після всіх цих старань це побачать лише глядачі, які перебувають в залі", - сказав Козловський.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...