"Гупают тяжело, громко и часто": Донецьк і Макіївка прокинулися від звуків страшних обстрілів

За їхніми даними, бойовики використовують різне озброєння, включаючи і танки.

В окупованому Донецьку. Фото: соцмережі.

З раннього ранку в тимчасово непідконтрольних Україні Донецьку і Макіївці тривають активні бойові дії. Про це повідомляють місцеві жителі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

За їхніми даними, обстріли дуже серйозні, місцями чутні звуки страшних боїв. «На бакинах слышно очень! Сильный бой!» — зазначив очевидець.

Исходящие обстрелы боевики ведут из Макеевки. «7.38 «На совколонии слышны исходящие… Макеевка», — додав інший автор.

«#Макеевка Красная горка, слышим тяжелое в направлении ЯБП», — пишуть макіївчани.

«ОК 07:00 #Макеевка центр, громко», — пишуть користувачі соцмережі.

«Пастуховка, громковастенько, нарастает», — повідомив місцевий житель.

Також вогневі точки розташовані в Київському районі Донецька - звідти бойовики стріляють в напрямку Пісок. «06.33 Донецк В стороне Путиловки слышно старты и стрелковое крупнокалиберный пулемет и снова старты», — зазначив коментатор.

«Цирк тоже слышит- такое впечатление, что лупят в центре. Сидят в тамбуре», — повідомляють донеччани. «05.40 Донецк Тарахтели и бахали полночи. Примерно Азотный-Грабари. Необычность в том, что так близко давно не было», — написав ще один користувач.

«06:35 #Донецк Киевский р-н, Засядько. Примерно с 6−20 в районе Аэропорт — Спартак начали гупать. Тяжело, громко и часто. Подключилось стрелковое», — додав інший очевидець.

«Гладковка слушает разнокалиберное в стороне ЯБП», — пишуть користувачі. «Донецк Цирк, громко, мощно, часто», — повідомляють коментатори. «#Донецьк #ОРДО 06:40 Кіровський р-н. Щонайменше годину на далекій півночі продовжується періодичне низьке вічутне гупання», — додав ще один автор.

«#Донецк Вольво-центр\ЯБП минометы и пару раз шо-то крупнее, периодичность на перезарядку, методично», — повідомляють користувачі.

За їхніми даними, бойовики використовують різне озброєння, включаючи і танки. «#Донецк 7−10 на севере все громче и громче бабахает!» — написав місцевий житель. Також потужні обстріли чутні в стороні Горлівки та Ясинуватої - по цих напрямках також б'ють бойовики.

«#Горловка в Калиновке уже минут 20 бьет тяжелое — от нас — дрожат стекла в доме», — додав інший коментатор. «#Ясиноватая гремит уж очень сильно в стороне горловской трасcы», — написав ще один. «Донецк.Щетинина, Все утро отдаленные залпы со стороны Ясиноватой», — пишуть донеччани.

Розстріл поліцейського патруля: Стало відомо, скільки зброї було в авто військових, що вчинили вбивство

вівторок, 23 квітень 2024, 9:32

Він зазначив, що усю зброю зловмисники викинули у водойму. . Рихлюк уточнив, набої мали калібр 5,45, а на місці події ще працюють слідчі. . Зі слів підозрюваних, вони везли боєприпаси у свій будинок на території області. . Також Рихлюк додав, що ...

Спадок Володимира Мономаха: Після дуже довгої реставрації в Києві відкрили для відвідування одну з найстаріших церков України

вівторок, 23 квітень 2024, 9:23

У Національному заповіднику "Києво-Печерська лавра" відкрилася для відвідування церква Спаса на Берестові. Це одна з найдавніших християнських пам'яток Києва датована початком кінцем XI - початком XII століття. Кошти на будівництво храму надав знаменит...