І бандюкам теж: "Дєржитєсь там", - Москва заморозила зарплату всім бюджетникам Горлівки

Медикам, педагогам, працівникам теплостанцій і чиновникам виконкому сказали грошей не чекати

В "ДНР" панує бідність. Фото: blog.bnkomi.ru

У так званій "ДНР" співробітників підприємств бюджетної сфери попередили про затримку виплати заробітної плати. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Новини Донбасу".

Бюджетникам сказали, щоб не чекали зарплати за жовтень до 10 листопада. За словами одного з працівників бюджетної сфери, премія не перевищуватиме 500 руб. (217 грн). Поки вирішують питання з виплатою основної суми грошей.

Про це йшлося на нещодавніх зборах директорів загальноосвітніх закладів із новопризначеним в. о. "мера" Донецька Олексієм Кулемзіним. Схожа ситуація й в окупованій Горлівці. Про це написав на своїй сторінці в Facebook журналіст Микита Синицин. Він вказав, що в непідконтрольному місті заморозили зарплату працівникам всієї бюджетної сфери - медикам, педагогам, працівникам теплостанцій і чиновникам виконкому.

"Це ж неподобство – спілкуватись мовою ворога": Милованов розповів історію про російськомовних бійців ЗСУ у США

середа, 1 травень 2024, 22:29

Ексміністр економіки Тимофій Милованов розповів історію, як у США російськомовні українські військові здивували українську діаспору. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України. "Російська мова в Україні. Що скаже про це діаспора. Приколь...

Артем Мілевський зганьбився на пресконференції, переплутавши назву свого нового клубу (відео)

середа, 1 травень 2024, 22:05

Ексфутболіст київського Динамо та збірної України Артем Мілевський побував на презентації як новачок аматорського клубу Ігніс, який виступає в медіалізі, передають Патріоти України. На початку пресконференції Мілевський переплутав назву свого клубу, чи...