І нащо ті реформи? Нардепи в Раді взялися говорити про жіночі груди, далі - буде

Ілюстрація: zdorov-info.com.ua

У рамках соціального медичного проекту "Я соромлюсь свого тіла" журналісти та лікарі поспілкувалися з депутатами Верховної Ради про жіночі груди, повідомляють Патріоти України.

Так, проект прийшов у гості до Верховної Ради, щоб з поговорити з нардепами про жіночі груди. Чи знають вони, що перший розмір важить 200 грам, другий - 500 грам, третій - 800 грам, четвертий - 1000-1300 грам. З такою вагою жінки живуть усе життя.

"Я дуже сумніваюся, що розмір або форма грудей впливає на здоров'я жінки", - впевнено сказав один із депутатів парламенту. Знімальна група прийшла до висновку, що більшість чоловіків не розуміє, що великі груди можуть впливати на жіноче здоров'я.

Тому проект проведе експеримент серед знімальної групи - на один день троє чоловіків приміряють на себе імітатори жіночих грудей - передбачену вагу третього розміру грудей. Після закінчення випробування вони оцінять, наскільки було складно, чи заважали вони їм у роботі, адже проблем у жінок із великими грудьми може бути дійсно багато.

Про те, який розмір грудей подобається депутатам і яка їхня думка про вплив розміру на жіноче здоров'я, йтиметься у випуску "Я соромлюсь свого тіла", який вийде 15 лютого о 20:00 на телеканалі СТБ.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...