І зброї не треба: Росіянин грабував магазини, погрожуючи продавцям… "Снікерсом"

Ілюстрація: salamat.club

26-річний житель російського Томська пограбував квіткові магазини, користуючись загорнутим у пакет шоколадним батончиком "Снікерсом" замість пістолета, повідомляють Патріоти України.

Чоловік, який п'ять місяців назад звільнився з місць позбавлення волі, вирішив пограбувати магазини, щоб назбирати гроші на поїздку додому в Приморський край.

"З цією метою підсудний спочатку напав на жінку в під'їзді будинку та відібрав у неї сумочку з грошима і мобільним телефоном, а згодом, здійснив серію розбійних нападів у квіткові павільйони "Жасмин", "Азалія", "Орхідея" та магазин "Туесок", погрожуючи предметом, який потерпілі сприймали як пістолет", – йдеться у повідомленні.

Для створення видимості наявності пістолета злочинець використовував шоколадний батончик "Снікерс", загорнутий у цупкий поліетиленовий пакет. Загалом він вчинив п'ять розбійних нападів.

У прокуратурі зазначають, що грошей на дорогу додому чоловік зібрати не встиг – його затримали співробітники поліції. Свою вину повністю визнав і попросив вибачення у потерпілих.

Видурював гроші у сімей українських полонених: СБУ викрила шахрая, який видавав себе за офіцера (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:34

Служба безпеки ліквідувала шахрайську схему виманювання грошей у родичів українських військовополонених та зниклих безвісти. Про це інформує пресслужба СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що зловмисник видавав себе за офіцера Служби безпеки ...

На Житомирщині син зарубав рідну матір сокирою і намагався спалити тіло в пічці (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:18

У Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки п...