І знову гречка: На Хмельниччині почали підкуповувати виборців

Фото: khm.depo.ua

Факт підкупу виборців на виборах в Олешинській ОТГ в Хмельницькій області зафіксували цими днями, повідомляють Патріоти України.

"Була інформація, що в межах Олешинської громади по селам одна з політсил та один із кандидатів розвозять продуктові пакети, - каже координатор громадського спостереження "Опори" за виборами у Хмельницькій області Андрій Попик. - Але підтвердження цього ми не мали. Доказів не було. І ось 26 жовтня з села Велика Калинівка повідомили, що їздить авто, з якого роздають продуктові набори певним людям".

Активісти виїхали в село, де знайшли цей автомобіль та викликали поліцію.

"Такий факт і справді зафіксований, - підтверджує начальник відділу поліції Хмельницького району Василь Птащук. - Цей пакунок принесли місцевій жительці. У своїх поясненнях жінка пояснила, що отримала пакет від однієї кандидатки, яка, даруючи пакунок, сказала, що була б вдячна, якби та за неї проголосувала. Сама ж кандидатка цього не заперечує, але каже, що такий факт був лише раз. Нині наші працівники встановлюють, чи це був поодинокий випадок, чи ні".

Роздавали продукти від ВО "Батьківщина", у пакеті - пляшка олії, дві пачки цукру, макарони, два кілограми борошна та дві пачки круп.

На Житомирщині син зарубав рідну матір сокирою і намагався спалити тіло в пічці (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:18

У Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки п...

"Шила військову форму по 12-15 годин": Американська баскетболістка розповіла про жахіття, пережиті у російській тюрмі

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:43

Американська баскетболістка Брітні Грайнер провела у російській тюрмі 10 місяців через знайдені у її багажі наркотики. У інтерв'ю виданню The New York Times спортсменка розповіла про всі жахіття, з якими вона зіштовхнулася у в'язниці країни-агресорки, ...