"Я - голуб миру": Російський співак заявив у Львові, що "Крим - це Росія"

Екс-соліст гурту Ні-Fi Мітя Фомін приїхав до Львова на Alfa Jazz Fest.

Скріншот

Колишній учасник популярного у 90-ті гурту Ні-Fi Мітя Фомін завітав до Львова на Alfa Jazz Fest йдеться в програмі «Світське життя», передають Патріоти України.

До України російського виконавця, за його словами, привела любов до музики та Львова. Артист продовжує виступати в нашій країні: нещодавно відіграв концерт в Одесі.

У розмові з ведучою Фомін сказав, що для нього Крим - це російська територія. До слова, виконавець часто виступає на окупованій території.

«Я завжди говорив про те, що музика не має меж, я їздив в Крим і в минулому. Артист, як пташка, він співатиме, навіть, якщо його не будуть слухати. Він співати, куди прилітає. Ніхто з нас не має жодного відношення до того, що відбувається на кордоні, на фронтах» – заявив співак.

Фомін наголосив, що має в Україні багато друзів, яким довіряє, тому не боявся їхати. Наостанок, співак заявив, що він «голуб миру», тому його не слід «забороняти».

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...