"Я - х...йло": У Києві покарали автохама, який паркувався на тротуарі (фото)

Киянин, обурений нахабством водія, який припаркував свій позашляховик Range Rover на тротуарі, перегородивши дорогу пішоходам, спочатку викликав поліцію, але потім вирішив покарати хама самостійно.

Фото: ЗМІ

У п'ятницю, 14 квітня, черговий нахабний водій розлютив киян. На цей «герою паркування« довелося жорстоко поплатитися за своє нахабство. Про це пише «Київ Оперативний» у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався в центрі міста на вулиці Липська 19/7. Киянин, обурений нахабством водія, який припаркував свій позашляховик Range Rover на тротуарі, перегородивши дорогу пішоходам, спочатку викликав поліцію. Однак за півгодини патруль так і не приїхав, тож чоловік вирішив покарати автохама самостійно.

Як видно на фото, борець за справедливість написав на капоті автомобіля лайку, яка крім того, асоціюється в українців з президентом країни-агресора Володимиром Путіним, після відповідної кричалки, придуманої футбольними вболівальниками.

Користувачі соцмережі також не залишилися осторонь і активно коментують інцидент.

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...

Оце так: Україна повідомила Єврораду про частковий відступ від конвенції з прав людини

понеділок, 29 квітень 2024, 10:30

На час воєнного стану військове керівництво України має право обмежувати свободу пересування громадян, оглядати речі та примусово вилучати приватне чи комунальне майно для державних потреб в умовах воєнного стану, згідно з оновленим переліком прав і св...