"Я - українка": MARUV зробила важливу заяву про гастролі в РФ і участь у "Євробаченні"

Переможниця Національного відбору на "Євробачення-2019 MARUV" зробила важливу заяву про свої гастролі в РФ. Вона зазначила, що останні 24 години були найемоційнішими в її житті. Співачка заявила, що заради участі в пісенному конкурсі вона готова відмовитися від запланованих гастролей у РФ. Про це MARUV написала на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Я — українка, люблю свою країну і пишаюся тим, що представлятиму Україну в Тель-Авіві на міжнародному конкурсі "Євробачення-2019" незважаючи на те, що за добу я отримала пропозиції від трьох різних країн представляти їх. Але моя відповідь категорична — я виступаю від України і ніяк інакше. Готова відмовитися від виступів у Росії. В прямому ефірі відповіла на всі питання, які цікавили журі. Я не відвідувала Крим із 2014 року. Не порушувала жодного Закону України. А також готова взяти на себе всі витрати, пов’язані з участю в Міжнародному конкурсі", — сказала Корсун.

Також співачка показала декілька пунктів з договору, який має бути підписаний між нею і НТКУ. "Мені заборонена будь-яка імпровізація на сцені без затвердження НТКУ. Неузгоджений шпагат, наприклад, призведе до штрафу в розмірі 2 мільйонів гривень. Негайна передача авторських прав на пісню, які належать світовому лейблу Warner Music. Чітко виконувати будь-які вимоги і вказівки НТКУ. Заборона на спілкування з журналістами без узгодження з НТКУ", — пише співачка.

За її словами, в разі порушення одного з пунктів вона буде зобов'язана виплатити 2 мільйони гривень штрафу й компенсувати інші збитки. "Натомість від НТКУ я нічого не отримую: ні копійки фінансової підтримки, ні допомоги в організації поїздки, ні й поготів міжнародної промо підтримки. Навіть візою повинна займатися сама. Я відчуваю тиск! І бачу явні спроби змусити мене відмовитися представляти свою країну на міжнародному конкурсі "Євробачення-2019", — зазначила артистка.

Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...