"Я хочу надихнути людей": Українка, яка купила будинок Кардашьян, дала перше інтерв'ю (відео)

Скріншот

Українка Марина Гринь (Ектон), яка надавно купила будинок американської фотомоделі Кім Кардашьян у Лос-Анджелесі, вперше дала інтерв'ю, у якому розповіла про свої нові амбіції, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Так, у розмові з журналісткою вона в черговий раз спростувала інформацію, що перебуває у шлюбі з співзасновником WhatsApp. За її словами, її чоловік - англієць.

"Зараз він живе в Лондоні, у нього там двоє діток. Дві дівчинки. І дружина, з якою вони в розлученні", - пояснила вона.

Відповідаючи на питання журналістки, чи збирається вона також вдатися до послуг пластичних хірургів, як це зробила екс-власниця її будинку, Марина відповіла: "Ні. Ви що? У мене все натуральне! Я не збираюся нічого робити!".

У США вона працює в області авторського права, інвестує кошти в шифрування персональної інформації, а вільний час присвячує студії звукозапису - там вона здійснює заповітну мрію про пісні, які "повинні стати хітами".

При цьому у неї вже з'явилась ідея зібрати українських зірок у своєму новому будинку, щоб показати американським співакам і продюсерам, що українські можуть не гірше.

"Я хочу надихнути людей в Україні, особливо зараз. Все можливо. Але воно не прийде до вас саме. Доведеться дуже багато працювати", - пояснила вона.

Правда, сама вона повертатися в Україну не збирається. Вона навіть відмовляється від українського громадянства на користь американського.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...