Я ніколи не лягаю спати одна, - Терезія Яценюк (відео)

Дружина прем'єр-міністра поділилася традиціями, які підтримуються в її сім'ї.

Терезія Яценюк поділилася сімейними традиціями. Фото: скріншот

Дружина прем'єр-міністра Арсеня Яценюка Терезія поділилася сімейними традиціями, які ніколи не порушуються. Про це вона розповіла в інтерв'ю 5 каналу, інформують Патріоти України.

"Я ніколи не лягаю сама. Я чекаю, тому що в нас є така традиція: ми повинні зустрітися ввечері, інколи вночі, тому що Арсеній дуже пізно приходить – обов’язково поговорити. Розказати одне одному, що з нами відбувалося за цей день, які події.

Я розказую про дітей, про свою роботу. Арсеній ділиться зі мною, – заявила вона дружина прем'єра. За її словами, це така сімейна традиція, яку "ми не порушуємо в жодному випадку".

Як відомо, Терезія Яценюк є головою ради фонду "Відкрий Україну".

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...

Виїзд за кордон під час війни: Чи має на нього право заброньована особа

вівторок, 30 квітень 2024, 0:27

В Україні триває загальна мобілізація та оголошено воєнний стан. У цей час чоловіки призовного віку отримують повістки та можуть вступити до лав ЗСУ. Але деякі з них мають право на відстрочку. У тому числі ті, хто має бронь від призову, передають Патрі...