"Я ніколи не побачу, як виростуть мої діти": Родині померлого українського журналіста потрібна допомога

У Дмитра Гомона був рак підшлункової залози IV стадії. Остаточний діагноз йому поставили лише на початку січня в Ізраїлі. Українські онкологи переконували, що журналіст хворіє на рак печінки.

Дмитро Гомон. Фото: ФБ

Родині померлого від раку журналіста Дмитра Гомона потрібна допомога. Про це на своїй сторінці у Facebook написав його товариш Павло Голубовський, повідомляють Патріоти України.

"У той день, коли Діма дізнався про своє смертельний діагноз, він сказав мені "треба ж, я ніколи не побачу, як виростуть мої діти. Це дуже важко розуміти". Я не набрався сміливості запитати, що нам зробити після того, як він піде. Але напевно можу сказати - він попросив би подбати про дружину і дітей", - пише він.

За його словами, дружині журналіста Тетяні ніяково говорити про це. "Ми буквально наполягли сьогодні, щоб вона опублікована реквізити. Раніше ж вони збирали гроші на лікування Діми, а тепер що? А те, що зараз Таня залишилася одна з двома дітьми, Іллюшою і Настею. І їм зараз набагато важче, ніж усім нам. Їм потрібно заново вчитися тому, як жити далі. Без Діми", - розповідає він.

Він також публікує реквізити для тих, хто хоче допомогти сім'ї журналіста.

5168 7555 2214 0629 Гурська Марія Валентинівна (племінниця Діми, ПриватБанк, грн)

4790 7000 0187 6631 Гомін Тетяна Василівна (Ощадбанк, грн)

4790 7040 0040 0872 Гомін Тетяна Василівна (Ощадбанк, доларова карта)

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...