"Я разделю с тобою одеялко": Мережу підірвали кумедні "привітання" з Днем закоханих від українських політиків (фото)

Фото: ФБ

У мережі опублікували жартівливі привітання від українських політиків з Днем Святого Валентина. Добірка листівок була опублікована на сторінці Facebook видання Realist.

У листівках обіграються і з гумором подаються недавні новини, які були пов'язані з українськими політиками і чиновниками.

Так, Роман Насіров пропонує своїй другій половинці в це свято розділити з собою ковдру, а Петро Порошенко обіцяє "показати райські острови".

У День Валентина з Міхеїлом Саакашвілі ви обов'язково опинитеся в одній з країн Європейського союзу. А Віталій Кличко запевняє, що він "не Шулявський міст, не втомиться".

Мобілізація ув‘язнених в Україні: У парламенті розповіли, як це відбуватиметься

середа, 8 травень 2024, 16:23

У Верховній раді прийняли у другому читанні законопроєкт №11079-1 про добровільну мобілізацію ув‘язнених. Окрім осіб, що вчинили умисні вбивства, ґвалтівників і педофілів, до лав ЗСУ не зможуть вступити корупціонери, ті, хто вчинив злочини проти основ ...

Рада продовжила воєнний стан та загальну мобілізацію

середа, 8 травень 2024, 15:44

Верховна Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні. Цей правовий режим діятиме щонайменше ще 90 днів, а саме до 11 серпня 2024 року. Про це повідомляють у Telegram-каналі нардепа Олексія Гончаренка та у Tel...