"Я щодня запалюю свічку та молюся за припинення війни": Папа Римський зробив відверте зізнання щодо України

​Глава всієї Католицької церкви підтримав нашу країну у боротьбі з агресором.

Папа Римський Франциск. Фото:112 Україна

Папа Римський Франциск зізнався, що щодня запалює свічку за мир в Україні. Про це він сказав під час розмови з предстоятелями східних католицьких церков. Як повідомляється на офіційному сайті УГКЦ, на зустрічі також був присутній голова Української греко-католицької церкви єпископ Святослав, передають Патріоти України.

"Перед іконою, яку ви мені колись подарували в Аргентині, я щодня запалюю свічку за мир в Україні та молюся за припинення війни", - сказав понтифік українському єпископові і запевнив Блаженнішого Святослава про свою підтримку нашої країни.

У свою чергу єпископ подякував главі Ватикану і запросив приїхати в Україну. "Діти чекають візиту свого батька", - сказав Святослав. Також український єпископ розповів понтифіку, що Мінські домовленості не функціонують і політики сьогодні не знають, як припинити війну в Україні, проте "наш народ вірить, що ваш візит, як посланця миру, може зупинити війну".

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...