"Я так понимаю, Джамала у нас многодетная мать​", - Беленюк обурений, що співачці дали квартиру, а спортсменам - ні

Срібний призер Олімпіади розповів про Олімпіаду, спорт та свої претензії до влади

Беленюк обурений, що спортсменам не дають квартири. Фото: other.sport.ua

Український борець, срібний призер Ріо-2016, Жан Беленюк обурений тим, що спортсменам не дають квартири, як, наприклад, співачці Джамалі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "5 канал".

"Почему Джамале дают трехкомнатную квартиру, а нам, спортсменам, это по закону не положено? Я так понимаю, что Джамала у нас многодетная мать", - сказав Беленюк.

У той же час, як повідомляє прес-служба мера Києва Кличко, 30 серпня мер вручив нагороди киянам-олімпійцям, які отримали медалі, та пообіцяв, що вони отримають квартири, земельні ділянки та грошові премії від міської влади.

"Мы приняли решение выделить три однокомнатных квартиры для Анны Ризатдиновой, Елены Ворониной и Вячеслава Лаврухина (тренера Игоря Радивилова), одну двухкомнатную квартиру для Артура Дзигасова (тренера Жана Беленюка) и три земельных участка – Олегу Верняеву, Жану Беленюку и Павлу Тимощенко", - зауважив Кличко.

Нагадаємо, Джамала за перемогу на "Євробаченні-2016" отримала трикімнатну квартиру у Солом'янському районі столиці.

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...