"Я тогда была в декрете": Патріотку "русского міра" Поклонську спіймали на брехні про Крим (відео)

Няшу Поклонську запитали, чому вона в 2005 році засудила до 7,5 року в'язниці за сепаратизм активіста організації "Російська громада" Віктора Сажина.

Наталія Поклонська. Фото: РБК.

Депутата Держдуми РФ і колишнього "прокурора Криму" Наталію Поклонську викрили в цинічній брехні в кримінальній справі над сепаратистом. Користувач Twitter Vitauskas опублікував частину інтерв'ю Поклонської, у якому вона всіляко уникала відповіді, передають Патріоти України.

"Ой, як незручно вийшло. Здається, головну патріотку "русского міра" і внучку самого Миколи II зловили на гарячому", – йдеться у повідомленні. Так, під час інтерв'ю на "Ехо Москви" Поклонську запитали, чому вона в 2005 році засудила до 7,5 року в'язниці за сепаратизм активіста організації "Російська громада" Віктора Сажина.

"Та ви що. Напевно, хтось пожартувати вирішив, а ви підхопили це недостовірне висловлювання. До речі, я вже писала в інтернеті багато публікацій щодо цього факту. В 2005 році я судити нікого не могла, бо була в декретній відпустці. Вирок підробили спеціально для публікації в інтернеті. Вписали замість прізвища справжнього державного обвинувача моє. До речі, в Армянську я ніколи не працювала, а суд був у Армянську. Я працювала або в Червоногвардійському районі, або в Євпаторії, або в Сімферополі", – розповідала власну версію Поклонська.

В інтерв'ю вона наполягала, що в цей час не працювала в прокуратурі і всі документи підробили. "Вписана. Правильно. Дата, вказана у вироку, – це дата мого перебування в декретній відпустці. Я дитину народила 10 січня 2005 року. До цього була в декреті. Тому кому це на руку? Ну, напевно, українським скривдженим людям, які сьогодні захопили владу в Україні й мучать український народ, щоб мене якось зганьбити, розповісти, що я колись виступала держобвинувачем у російських активістів. Ну, це маячня", – виправдовувалася Поклонська.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...