"Я в шоке, бесплатно можем отвезти в Широкино": Сайт про подорожі пропонує тур на схід України (скріншоти)

Іноземні туристи майже за 11000 гривен зможуть відвідати околиці Слов'янська, де отримають "досвід війни".

Туристам пропонують подивтися на руїни від обстрілів та скуштувати "донбаські страви". Фото: соцмережі.

Найбільший сайт про подорожі TripAdvisor розмістив пропозицію про екскурсію на схід України «Донбас Тур: досвід війни 1 день». Такою інформацією поділився в Facebook журналіст з Луганська Євген Спірін, передають Патріоти України.

Повідомляється, що всі бажаючі майже за 11 000 гривен зможуть відвідати околиці Слов'янська, де отримають «досвід війни»:
- побачити зруйновані будівлі, лікарні і школи;
- поговорити з місцевими жителями, які були свідками вибухів;
- відвідати активні бомбосховища;
- пройти через українські військові контрольно-пропускні пункти.
Крім того туристи зможуть побувати на місцевому ремісничому ринку і придбати сувеніри у вигляді керамічного автомата Калашникова та гранати, а також зробити фото на пам'ять в шоломі і бронежилеті. Автор публікації повідомляє, що в якості бонусів пропонується кондиціонер в машині, бутильована вода, і "страви кухні Донбасу":

«Прям хочется отведать кухни Донбасса, наверное это закусывать самогон антрацитом и абрикосами. Надо посоветовать авторам включить в программу танцы на захоронениях, комнату пыток Гиркина в качестве музея и аттракцион: пытай местного жителя паяльником и гвоздями, но за отдельную плату. Спасибо за наводку», — пише Євген.

Користувачів також обурила ідея «стартаперів»:

«Че в Донецк не везут тогда, ВОТ ТАМ АДРЕНАЛИН»,

«Также в программе внезапные грады, фото в обнимку с ополченцем, участие в призывании Путина ввести войска»,

«Я в шоке, бесплатно можем отвезти в Широкино. Это вам не Славянск, хотя… Интересно, какая бы была цена в Широкино»,

«Супер предложение! За 10 к можем высадить группу интересующихся в поле между Счастьем и Луганском („броники“ и каски за счет фирмы, кейтеринг — кофе и леденец, общение с местными жителями Бурятии — опционально). Обратная логистика по тройному тарифу в у.е.», — йдеться в коментарях до публікації.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...