"Я вдячна за будь-яку підтримку": Скандальна "Міс Україна-2018" подякувала російському терористу Прилєпіну

Захар Прилєпін дійсно надав Вероніці Дідусенко підтримку, написавши про неї у власному блозі.

Вероніка Дідусенко. Фото: соцмережі.

Вероніка Дідусенко, дискваліфікована «Міс Україна-2018» сьогодні зважилася дати прес-конференцію. Краще б дівчина не робила цього, оскільки, як виявилося, вона сама не дуже розуміє, про що говорить, зазначають Патріоти України.

Так, наприклад, вона висловила глибоку подяку Захару Прилєпіну за надану їй підтримку. А почалося все з того, що один з журналістів запитав красуню, чи не вважає вона, що підтримка Прилєпіна може позначитися на її власному іміджі. Довго роздумувати над відповіддю дівчина не стала, оскільки, як виявилося, вона не знає, ким є Прилєпін. Тоді журналіст пояснив Вероніці, що Захар Прилєпін - це, не тільки популярний російський письменник, але і жорстокий терорист, який воював на боці самопроголошеної «ДНР».

По всій видимості, дівчина не зрозуміла, що мова йде не про просто російського письменника, оскільки озвучила немислиму промову. «Я вдячна за будь-яку підтримку на мою адресу. Я, на жаль, не знаю людини, про яку ви говорите, але я дуже щаслива, що є люди, які розуміють, що існують дискримінаційні правила. Це гідно поваги, і я пишаюся такими людьми», - сказала Вероніка Дідусенко. Характерно, що Захар Прилєпін дійсно надав Дідусенко підтримку, написавши про це у власному блозі.

Джерело: Replyua

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...