"Я воював на Донбасі за Україну, а зараз воюю за свою землю, яку в мене хоче забрати Порошенко", - боєць АТО

Сліпий траст сліпим трастом. Однак хижаки хижаками.
Землі, виділені учасникам АТО, забирає фірма ПорошенкаФірма "Зоря Поділля", яка належить президенту України Петру Порошенку, привласнює собі землі, які раніше були виділені учасникам АТО. Про це на телеканалі ZIK заявив екс-глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі, зазначають Патріоти України.

Це підтвердив присутній у студії учасник АТО Микола Давидюк, який не може отримати обіцяну від держави земельну ділянку.

"Я колись воював на Донбасі за Україну, а вже зараз, тут, воюю за свою землю, яку у мене хоче забрати Порошенко", – заявив він.

За його словами, ділянка, виділена для учасників АТО, раніше була незаконно передана у власність громадянки Лещук Любов Василівни, яка є співвласником фірми Порошенка "Зоря Поділля".

"Більше того, ми почали судитися із громадянкою Лещук. Ми зверталися до Господарського та Адміністративного судів. Ми пройшли п'ять судових засідань. Проте, усі справи були закриті без попереднього розгляду. Тобто, ніхто навіть не намагався хоч щось дослідити",– розповів Давидюк.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...