"Я вырастил честного и дерзкого пацана!": Батько вбивці Вороненкова похвалився вихованням сина

За словами Паршова-старшого, замість дитсадка він часто брав Павла з собою в казарму.

Олександр Паршов. Фото:http://politobzor.net/

Батько вбивці екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Павла Паршова вчив сина стрільбі з самого дитинства. Про дитинство сина Олександр Паршов розповів в інтерв'ю пропагандистському сайту Life, інформують Патріоти України.

За словами Паршова-старшого, замість дитсадка він часто брав Павла з собою в казарму.

"Я его солдатам кидал и говорил – пацаны, вот он. Делайте из пацана человека. Вы ему поставьте технику рукопашного боя, ну, чтобы голова работала, прессик чтобы был в порядке", - заявив він.

"На стрельбы мы выезжали, куда мне его, жена на работе, я его за шиворот и с собой. В пять лет он у меня из автомата Калашникова с трёх выстрелов выбивал 21 минимум. Минимум! Он в пять лет пятьдесят раз от пола отжимался, четырнадцать подтягивался. В пять лет! Я вырастил честного и дерзкого пацана! Но справедливого", - додав батько кілера.

За словами Олександра, його син любив спорт, не пив, не палив, з підозрілими компаніями знайомств не водив.

Паршов-старший пояснив, що розлучився з матір'ю Павла, коли синові було 14 років і з тих пір бачився з ним рідко.

За його словами, вони не спілкувалися всі останні роки. Ні про службу в Нацгвардії, ні про зв'язки з добровільним батальйоном "Карпатська січ" Павла він не знав. Як і про те, що Паршов-молодший перебував у розшуку за звинуваченням у створенні фіктивних підприємств, через які відмивалися гроші.

Олександр також розповів, що Павло закінчив будівельну академію, захоплювався паркуром, одружився і нібито навіть деякий час жив у Німеччині.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...