"Я и друг мой террорист": У мережі показали, хто очолює близькосхідне бюро Росії сьогодні

​У соцмережах пригадали минулі пригоди Поли Слієр - глави близькосхідного бюро російського пропагандистського каналу Russia Today, на будівлю офісу якого було скоєно напад 19 листопада.

Пола Слієр. Фото: соцмережі.У Twitter опублікували фото, на якому Слієр позує з автоматом в руках в оточенні бойовиків-ісламістів, що викликало бурхливу реакцію користувачів, передають Патріоти України.

У коментарях до фотографії користувачі також вказали на те, що Пола мала звичку опинятися в епіцентрі подій на Сході України, висвітлюючи події з боку терористів. Нагадаємо, в травні цього року кореспондент Russia Today Пола Слієр покинула територію України, за її словами, через погрози, після того як український журналіст Денис Казанський закликав СБУ видворити Слієр з країни.


Помер відомий український спортивний журналіст і коментатор

субота, 11 травень 2024, 15:55

У віці 68 років помер відомий український спортивний журналіст і коментатор Сергій Савелій. Трагічну звістку повідомляє Суспільне Спорт, посилаючись на рідних Савелія, передають Патріоти України. Савелій понад 40 років працював на Суспільному мовленні,...

Зниклі авто, прострочені продукти і булінг: Академія сухопутних військ опинилася у центрі гучного скандалу

субота, 11 травень 2024, 14:54

Тимчасова слідча комісія виявила численні порушення в Академії сухопутних військ. Про це у своєму Facebook повідомив сержант 72-ї бригади ЗСУ імени Чорних запорожців Віктор Пилипенко, передають Патріоти України. За його словами, напередодні відбулося п...