"Я знову бачу три країни в одному місті. Мерзота. Вона знову повиповзала з усіх шпарин", - журналіст про ситуацію в Авдіївці

"А гдє ещё гуманітарка? А почєму каша не грєчнєвая і когда будєт мясо?" - такі запитання ставлять мешканці міста, які мріють про "русскіх братьєв", розповідає журналіст.

Ілюстрація: en.glavnoe.ua

"Три України. Одна Авдіївка. Я знову бачу три країни в одному місті. Мерзота. Вона знову повиповзала з усіх шпарин", - пише на своїй сторінці в Фейсбук журналіст Сергій Тахмазов, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

-"А гдє ещё гуманітарка? А почєму каша не грєчнєвая і когда будєт мясо? Убєріте свою армію, із-за нєё по нам стрєляют. На хєра ти прієхал на мой Донбас?"

Бидлота оговталась, поїла, й почінає качати права. Декілька разів ледь-ледь не доходило до бійки. Вони захоплюють місця в чергах за гуманитарною допомогою, влаштовують "карусель", отримуючи гуманітарку по декілька разів на день. Я бачу одні й ті самі огидні пики щодня. Які мріють про "русскіх братьєв".

Літні люди, та мешканці Авдіївки із почуттям власної гідності потерпають від жлобства та хамства бидлоти. Вони займають черги з вечора на стадіоні, під час обстрілу ховаються хто де, а з ранку з'являються списки, де вони відсутні. Я осбисто бачив та спілкувался із старенькими, які приходять просто поїсти, бо це єдіне місце, де їх нагодують. Армія нагодує. А ще вони кажуть, що не можуть нічого отримати, бо не проштовхнутися до пункту видачі.

Діти. Їх чимало. Вони значно доросліше за своїх однолітків з мирної України. Деякіх дітей хотілось забрати від їхніх батьків просто негайно. Знаючи історію Донеччини, я не розумію звідки такі щирі та чудові діти. В мене немає логичного пояснення. Не інакше, ниж промислом Божим, я це не поясню. Бо наша війна, за них так само. Без дітей нас не існує.

Місцева влада. Я її погано бачу. Роздача гуманітарної допомоги, з владою міста, неорганізована. Зовсім.
В місті досі немає світла, не всюди є вода та газ. Щоночі обстріли житлових будинків. Хтось поширює плітки, що у випадку евакуації, будинки та квартири будуть пограбовані.

Їхати мало хто хоче. Всі мріють про мир. Аби припинили стріляти. Мир буде, обов`язково. І наша армія - тому запорука. Гарних вам вихідних".

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...