Яблучко від яблуньки: Батько нардепа Мураєва чекає, коли Путін "наведе порядок в Україні" (фото)

На своїй сторінці в російській соцмережі "Однокласники" Володимир Кузьмич Мураєв вельми активно публікує пости, в яких закликає Росію до окупації всієї України.

Євген Мураєв. Фото: соцмережі.

У одіозного депутата Ради Євгена Мураєва, який назвав політв'язня Сенцова "терористом", і батько виявився любителем Путіна і "русского мира". Мураєв-старший в соцмережах активно постить зізнання в любові агресору Володимиру Путіну, передають Патріоти України.

Варто зазначити, що нардеп Мураєв сколихнув українське суспільство, коли назвав "терористом" нудиться в російській в'язниці і голодуючого вже 26 днів режисера Олега Сенцова. На пропутінського депутата обрушився гнів українців.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...