"Як і в бою, мужньо боролися до останнього": На Вінниччині померли два захисники Донбасу

Ярославу Комару у березні виповнилося би 28 років.

Похорон Ярослава Комара на Вінниччині. Фото: 33 канал.

У суботу, 23 лютого, у Вінницькій області померли відразу двоє українських бійців Ярослав Комар і Борис Масленников, які захищали Донбас. Обидва бійці повернулися з війни із серйозними проблемами зі здоров'ям, передають Патріоти України із посиланням на "33kanal".
"Ярослава атакувала важка хвороба під час повернення додому із зони антитерористичної операції. Борис Миколайович протистояв важкому пораненню. Вони, як і в бою, мужньо боролися до останнього...", – сказано в некролозі на сайті Тростянецького районного ради.

Ярослава Комара 24 лютого вже поховали в Тростянці. У березні хлопцеві виповнилося би 28 років. Після двох років, проведених на війні, Ярослав повернувся додому. І вже в Тростянці, його підкосила важка хвороба.

Боєць два роки їй протистояв, однак хвороба зрештою виявилася сильнішою.


Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...