Як майбутні ФСБ-шники Росії святкують випускний (відео)

Випускники московської академії ФСБ після випускного проїхалися по російській столиці кортежем з дорогих авто.

Фото: smotorom.ru

Мережу шокувалі відео про те я випускники академії ФСБ Росії відзначали свій випусний.

Москвичів і гостей столиці вразив VIP-кортеж "Гелендвагенiв". Здивовані люди фотографували іномарки, в яких знаходилися майбутні силовики, інформують Патріоти України з посиланнямн а російські ЗМІ.

"Студенти. Випускники академії ФСБ на Мічурінському проспекті, на куплених на стипендію Гелендвагенах від'їжджають від альма матер", — коментують відео у соцмережах.

"Життя не нюхали,а вже від понтів дах зносить. Погано скінчиться подібний пафос", "Нічого собі! Вони кілька днів тому від'їжджали на білих лімузинах... Взагалі!!! Я аххху.. дивуюся!", "Принадність яка! В'їзд в нове життя на Гелендвагенах", "Папашки постаралися — синки поки що ніхто у системi, щоб нарубати капусти на гелики", "Тварі", "Гелик і так специфічна на вигляд машина.... А вже кортеж виглядає зовсім як похоронна процесія з гробикiв на коліщатках", "Здорово держава дбає", "У 90-ті страждали, що у країни немає еліти. Ось вона, насолоджуємося в повному обсязі", "Кадиров стайл", — коментують відео інші користувачі Facebook.


Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...