З листами від дітей і кутею: У мережі показали, як минув Святвечір на позиціях Попасної(відео)

Святвечір зустріли й в зоні АТО попри холод, обстріли та інші негаразди.

Святвечір зустріли й в зоні АТО попри холод, обстріли та інші негаразди, передають Патріоти України.

З вимкненими фарами заїжджаємо на нульові позиції поблизу Попасної. Святвечір тут без зовнішнього освітлення та різдвяних вогників. Одразу за нами на опорник заїжджає кортеж ОБСЄ.

Але тиші тут, як не було, так і нема. Результати обстрілів засипало рясним різдвяним снігом. На різдвяному столі вже стоять святкові страви. Їх хоч і не дванадцять, але кутя традиційно в центрі стола.

На столі стоїть іконка. Запалюють свічку. В приміщенні по-домашньому тепло. Гріються вояки волонтерською буржуйкою. Аби створити по-справжньому святковий настрій, співають різдвяні пісні.

Вранці волонтери привезли листи від дітей. Зворушливі повідомлення вояки читають вголос. Стіни прикрашені дитячими малюнками. Прості речі на фронті дуже важливі.

Юлія і Олексій – подружня пара. Кажуть разом їм служити краще. Лише за дітьми сумують. Юля хизується паперовою ялинкою, яку їм передав десятирічний син. Користаючись нагодою, українські захисники передають різдвяні вітання родинам та всій Україні.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...