Як підготуватися до Різдва правильно: Священик дав 10 важливих порад

Серед порад - відвідувати церкву кожен день або максимально часто, прочитати Катехізис. або Закон Божий, вивчити з сім'єю значення слова "говіння", вимкнути інтернет, пройти медогляд, переглянути бюджет і провідати старих людей.

Ілюстрація: to-name.ru

Український священик Євген Заплетюк опублікував 10 порад з підготовки до Різдва Христового. Про це він написав у блозі на сайті "Богослов", повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні я б хотів поговорити з вами про те, як зробити, щоб різдвяна ялинка радувала кожного з нас, а свята стали для нас не тільки причиною для обжерливості і ліні, а й джерелом справжньої радості серця свого. Вашій увазі десять порад від священика, як найкраще підготуватися до зустрічі Новонародженого Спасителя", - почав Заплетнюк.

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...