"Духмяний, ситний і гарячий грибний суп-пюре готується дуже легко і надзвичайно швидко. Лише 15 хвилин - і у тебе на столі паруюча тарілочка з цією чудовою першою стравою", - пише у своєму блозі Ольга Княжевич, повідомляють Патріоти України, і продовжує:
"Головне в приготуванні смачного грибного супу-пюре – це підібрати правильне поєднання овочів та якісні вершки. А в даному рецепті різноманітність продуктів полягає всього в чотирьох компонентах: картопля, цибуля, вершки і, власне, самі
До речі, у грибний сезон замість традиційних печериць, або в купі з ними, ти можеш використовувати лісові гриби – суп від цього тільки виграє, ставши більш ароматним і насиченим.
Грибний суп-пюре – інгредієнти:
Грибний суп-пюре – приготування:
Смачного!".
Команда розкопок на чолі з доцентом доктором Хаканом Онізом з Університету Акденіз використовувала сучасних підводних роботів для дослідження затонулого судна, розташованого на глибині 45-50 метрів біля середземноморського острова Бесмі, передають Патр...
У військовозобов’язаних чоловіків, стосовно яких за позовом ТЦК суд виніс рішення про тимчасове обмеження у праві керування авто, зможуть вилучати посвідчення водія. Відповідну норму містить оновлена редакція законопроекту Кабміну. Як повідомляє «Судов...