"Духмяний, ситний і гарячий грибний суп-пюре готується дуже легко і надзвичайно швидко. Лише 15 хвилин - і у тебе на столі паруюча тарілочка з цією чудовою першою стравою", - пише у своєму блозі Ольга Княжевич, повідомляють Патріоти України, і продовжує:
"Головне в приготуванні смачного грибного супу-пюре – це підібрати правильне поєднання овочів та якісні вершки. А в даному рецепті різноманітність продуктів полягає всього в чотирьох компонентах: картопля, цибуля, вершки і, власне, самі
До речі, у грибний сезон замість традиційних печериць, або в купі з ними, ти можеш використовувати лісові гриби – суп від цього тільки виграє, ставши більш ароматним і насиченим.
Грибний суп-пюре – інгредієнти:
Грибний суп-пюре – приготування:
Смачного!".
У Китаї почали робити нову каву, яку готують на основі варених свинячих кишок. Про це 25 червня повідомило медіа SCMP. Так кафе на південному заході Китаю в Цзяньюй, невеликому місті провінції Сичуань, опинилося в центрі уваги завдяки новій каві, яку т...
Тренер Юрій Вернидуб, який покинув криворізький Кривбас, поділився планами на майбутнє. Зокрема, тренер спростував чутки про пропозиції від клубів Казахстану та Азербайджану, повідомляють Патріоти України з посиланням на Sport-express.ua. Вернидуб дода...