"Духмяний, ситний і гарячий грибний суп-пюре готується дуже легко і надзвичайно швидко. Лише 15 хвилин - і у тебе на столі паруюча тарілочка з цією чудовою першою стравою", - пише у своєму блозі Ольга Княжевич, повідомляють Патріоти України, і продовжує:
"Головне в приготуванні смачного грибного супу-пюре – це підібрати правильне поєднання овочів та якісні вершки. А в даному рецепті різноманітність продуктів полягає всього в чотирьох компонентах: картопля, цибуля, вершки і, власне, самі
До речі, у грибний сезон замість традиційних печериць, або в купі з ними, ти можеш використовувати лісові гриби – суп від цього тільки виграє, ставши більш ароматним і насиченим.
Грибний суп-пюре – інгредієнти:
Грибний суп-пюре – приготування:
Смачного!".
В Україні час від часу вводять обмеження для рибалок. Ці заходи допомагають зберегти різноманіття та чисельність мешканців водойм. За порушення чинних правил українці можуть отримати штраф. Про те, за що рибалок штрафуватимуть з 1 листопада 2025 року, ...
Пенсії українців у 2025 році вже підвищили на 11,5% і до кінця року очікуються додаткові перерахунки через зміну середньої зарплати, працевлаштування або досягнення віку. Крім того, пенсіонери, зокрема внутрішньо переміщені та у прифронтових областях, ...