"Духмяний, ситний і гарячий грибний суп-пюре готується дуже легко і надзвичайно швидко. Лише 15 хвилин - і у тебе на столі паруюча тарілочка з цією чудовою першою стравою", - пише у своєму блозі Ольга Княжевич, повідомляють Патріоти України, і продовжує:
"Головне в приготуванні смачного грибного супу-пюре – це підібрати правильне поєднання овочів та якісні вершки. А в даному рецепті різноманітність продуктів полягає всього в чотирьох компонентах: картопля, цибуля, вершки і, власне, самі .
До речі, у грибний сезон замість традиційних печериць, або в купі з ними, ти можеш використовувати лісові гриби – суп від цього тільки виграє, ставши більш ароматним і насиченим.
Грибний суп-пюре – інгредієнти:
Грибний суп-пюре – приготування:
Смачного!".
Під час вимкнення світла у місті Черкаси батьки підсвічували фарами своїх автомобілів спортивний майданчик, щоб діти могли спокійно і при світлі пограти у футбол. Відповідне відео опублікувала користувачка TikTok Repetii_psychologist 21 листопада, пере...
Біля Покровська загинула Марина Воронцова "Лагерта", яка долучилась до підроздлу "Гострі картузи", передають Патріоти України. Марина загинула 20 листопада під час бойової місії. Марина Воронцова волонтерила від початку російсько-української війни, доп...