Як приготувати грибний суп-пюре: Неймовірний рецепт

"Духмяний, ситний і гарячий грибний суп-пюре готується дуже легко і надзвичайно швидко. Лише 15 хвилин - і у тебе на столі паруюча тарілочка з цією чудовою першою стравою", - пише у своєму блозі Ольга Княжевич, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Головне в приготуванні смачного грибного супу-пюре – це підібрати правильне поєднання овочів та якісні вершки. А в даному рецепті різноманітність продуктів полягає всього в чотирьох компонентах: картопля, цибуля, вершки і, власне, самі гриби.

До речі, у грибний сезон замість традиційних печериць, або в купі з ними, ти можеш використовувати лісові гриби – суп від цього тільки виграє, ставши більш ароматним і насиченим.

Грибний суп-пюре – інгредієнти:

  • 500 г печериць,
  • 2-3 картоплини,
  • 2 цибулини,
  • 40 г вершкового масла,
  • 200 мл вершків жирністю 33-35%,
  • чорний мелений перець за смаком,
  • сіль за смаком,
  • 1,5 л води (або бульйону).

Грибний суп-пюре – приготування:

  1. Крупно поріж цибулю. Картопля також поріж крупними кубиками.
  2. Постав варитися картоплю у воді або бульйоні за твоїм смаком.
  3. Гриби помий, поріж і обсмаж разом із цибулею на вершковому маслі до золотистого кольору. Важливо не пережарити гриби, щоб не зіпсувати смак страви. Кілька красивих грибочків відклади вбік для прикрашання готового супу в тарілках.
  4. Обсмажені гриби з цибулею додай у суп, посоли, поперчи і вари до готовності картоплі.
  5. Злий частину бульйону в окрему миску, а залишений суп збий блендером до стану пюре. За бажанням розбав грибний суп-пюре злитим бульйоном до бажаної консистенції.
  6. Знову постав каструлю з грибним супом-пюре на вогонь і додай вершки. Розмішай і потоми на повільному вогні 3-4 хвилини.
  7. Готовий грибний суп-пюре залиш настоятися приблизно на 5 хвилин. Потім розлий по тарілках, прикрась листочками зелені і смаженими грибочками. Подавай із чорним хлібом або домашніми сухариками.

Смачного!".

Джерело: lady.tochka.net

"Має три рівні смаку": Китайці почали робити лате зі свинячими кишками (відео)

четвер, 26 червень 2025, 13:58

У Китаї почали робити нову каву, яку готують на основі варених свинячих кишок. Про це 25 червня повідомило медіа SCMP. Так кафе на південному заході Китаю в Цзяньюй, невеликому місті провінції Сичуань, опинилося в центрі уваги завдяки новій каві, яку т...

Відомий український тренер розповів, чому зараз не розглядає пропозиції від закордонних клубів

четвер, 26 червень 2025, 13:43

Тренер Юрій Вернидуб, який покинув криворізький Кривбас, поділився планами на майбутнє. Зокрема, тренер спростував чутки про пропозиції від клубів Казахстану та Азербайджану, повідомляють Патріоти України з посиланням на Sport-express.ua. Вернидуб дода...