Як схуднути до літа без шкоди для здоров’я: ТОП-5 правил

Тиждень-два суворої дієти та тренування перед пляжним сезоном дадуть бажаний ефект, проте такий марафон схуднення небезпечний наслідками. Тим, хто прагнете назавжди позбутися зайвої ваги, в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун у Facebook дала кілька порад, повідомляють Патріоти України.

Передусім вона попередила, що швидка втрата ваги може викликати слабкість і запаморочення, загрожує втратою м’язів і навіть збільшує ризик передчасної смерті.

П’ять правил здорового схуднення:

  1. відмовтеся від солодощів, цукру до чаю і кави, солодких напоїв та алкоголю;
  2. їжте менше смаженого, а більше тушкованого і відвареного;
  3. їжте все, що любите, але в меншій кількості;
  4. збільшіть активність – прогулянки та легкі пробіжки;
  5. намагайтеся висипатися – здоровий сон відновлює баланс лептину та греліну і тамує почуття голоду, а також зменшує тривожність.

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...