Як таких карати?! Під Києвом п'яний водій збив 10-річну дівчинку на переході

Під Києвом п’яний чоловік збив малолітню дівчинку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу разом із мамою і 9-річною сестрою, з посиланням на відділ комунікації поліції у Київській області, повідомляють Патріоти України.

“У селі Розкішна Ставищенського району Київської області сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля ВАЗ 2108 збив 10-річну дівчинку, яка разом з мамою та 9-річною сестричкою переходила дорогу по пішохідному переходу центральної вулиці села. Внаслідок ДТП, дитина отримала травму ноги”, - йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалося у ході перевірки, водій авто за кермом перебував напідпитку. Після наїзду на пішохода винуватець аварії втік з місця пригоди, однак це не завадило поліцейським оперативно розшукати його.

Поліція Київщини встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої постраждала дитина. Поліцейські оперативно встановили марку авто порушника та розшукали водія. Освідчення на вміст алкоголю показало, що 41-річний чоловік за кермом авто ВАЗ 2108 перебував у стані алкогольного сп’яніння. У його крові виявили 1,9 проміле. В ході опитування у скоєному водій зізнався.

Потерпіла дитина після надання їй медичної допомоги, була відпущена додому. Авто порушника помістили на штрафмайданчик. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за статтею ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) та ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...