Четвертий Рейх: Відомий пропагандист несподівано заявив про фашизм у Росії

Скандально відомий кремлівський пропагандист, радіоведучий Армен Гаспарян випадково визнав схожість сучасної Росії з нацистським Рейхом, повідомляють Патріоти України.

Необачний вислів він допустив, закликаючи своїх співгромадян не критикувати ініціативу Міністерства оборони РФ про вилучення автомобілів у цивільних осіб для своїх потреб. Викривальний пост Гаспарян оприлюднив у Twitter, проте через деякий час видалив його.

"Знову істерика. Міноборони запропонувало ставити всі автомобілі росіян на військовий облік і відбирати на потреби армії в разі введення в країні воєнного стану. Це - нормальна практика. Вивчіть питання на прикладі Другої світової. Навіть не СРСР. Поцікавтеся, як було у Рейху", - написав він.

Однак до знищення вказаного повідомлення, зробленого, найімовірніше, після вказівок з Кремля, його встиг заскрінити журналіст Аркадій Бабченко. Він у властивій манері попередив російське суспільство, що невдовзі країну спіткає доля гітлерівської Німеччини.

"Ну, я ж вам казав, друзі мої, що ваш рейх будуть кристалізовувати. А ви мені ніколи не вірите. До речі, Міністерство оборони РФ уточнило, що на потреби армії першими будуть конфісковувати автомобілі, які вже мають написи "На Берлін","На Вашингтон","Т-34" і "Можемо повторити". Ну, щоб зайву фарбу не витрачати", - зі стьобом зазначив він.

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...