Як укріпити імунітет взимку: ТОП найкращих порад від медиків

Фізичні навантаження, здоровий сон та поживна їжа - найкраща запорука здоров'я взимку.

Ілюстрація: img1.goodhouse.ru

Під час холодів і морозів нас постійно переслідують хвороби. Щоб убезпечити себе і свій організм, потрібно знати, як правильно зміцнити імунітет і залишатися здоровими протягом усієї зими, повідомляють Патріоти України. У нагоді стануть прості поради:

Займайтеся спортом. Навіть банальна зарядка вранці здатна зміцнити імунну систему. Як повідомляють фахівці, регулярні фізичні навантаження чудово впливають на здоров'я і захищають від постійних хвороб.

Пийте гарячі напої. Вітамінні чаї дуже добре впливають на роботу імунітету. Фахівці рекомендують щодня випивати одну-дві чашки корисних гарячих напоїв: імбирного чаю, чаю з шипшини, лимона, меду, ромашки і навіть яблук.

Намагайтеся виспатись. Можливо, ви часто хворієте через те, що просто не висипаєтеся? Сон відіграє велику роль в імунній системі. Фахівці рекомендують щодня спати 7-8 годин.

Харчуйтеся тільки корисними продуктами. Щоб зміцнити свій імунітет, достатньо стежити за своїм раціоном харчування. Щодня ви повинні вживати овочі та фрукти. Взимку фахівці радять звернути увагу на цитрусові, капусту, хрін, часник, петрушку, моркву та імбир.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...