Як "велику Росію" "опустили": У Кірові зняли "патріотичний" банер після насмішок в соцмережах

У коментарях до фотографії люди почали жаліти учнів, які змушені щодня "долати водні перешкоди по дерев'яних мостах", і писати, що для школи "настала ганьба".

Фото: ЗМІАдміністрація школа № 65 російського міста Кіров зняла з будівлі навчального закладу банер з патріотичною написом після насмішок в соціальних мережах, повідомляють Патріоти України з посиланням на Life.

13 квітня у мережі з'явилося фото, на якому видно, що дорога учнів до школи лежить через калюжі по дерев'яних дошках. При цьому над входом у навчальний заклад красувався напис: "Ми — частина великої Росії".

У коментарях до фотографії люди почали жаліти учнів, які змушені щодня "долати водні перешкоди по дерев'яних мостах", і писати, що для школи "настала ганьба".

Як говорять жителі Кірова, така ситуація у школи відбувається щороку. Так будівля школи виглядає зараз.

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...

Оце так: Україна повідомила Єврораду про частковий відступ від конвенції з прав людини

понеділок, 29 квітень 2024, 10:30

На час воєнного стану військове керівництво України має право обмежувати свободу пересування громадян, оглядати речі та примусово вилучати приватне чи комунальне майно для державних потреб в умовах воєнного стану, згідно з оновленим переліком прав і св...