Якби не розстріляли: У Росії знайшли кандидата в ватажки "Л/ДНР"

Фото: Ритуальный портал

Російський публіцист Олександр Невзоров висловив думку, що радянський серійний вбивця Андрій Чикатило міг би стати ватажком терористів на Донбасі, якби його не розстріляли в 1994 році. Відповідну заяву було зроблено в ефірі "Еха Москви", повідомляють Патріоти України.

"Донбас ... Взагалі, вплуталися, звичайно ... Блін, я розумію, що це перетворилося вже в прокляття. Там нікого ставити у президенти, там немає кадрів. А все чому, що там немає кадрів? Тому що був легковажно розтрачений ще за радянських часів, звичайно, кадровий резерв. Ось на фіга розстріляли Чикатило? Міг би бути такий чудовий втілювачем "руского міра", - вважає він.

Невзоров також висміяв недавню заяву ватажка "ДНР" Олександра Захарченко. "Тут у нас донбаський ватажок заявив, що і Харків, і Бессарабія повинні скоритися "ДНР". І взагалі, цікаво, хто його випускає на публіку? Хто йому дозволяє говорити? Я думаю, що навіть Кремль махнув на нього рукою. І Кремлю вже остогид Захарченко. Зрозуміло, що його набагато більше хвилюють рибки", - додав публіцист.

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...