"Якого х*ра народжуєте дітей?": У РФ мер накинувся на матір-одиначку (відео)

Жінка отримала квартиру від держави та поскаржилася меру, що в ній відсутня сантехніка та косметичний ремонт.

Глава адміністрації міста Заволжська в Іванівській області Росії Олексій Предтеченський відчитав матір-одиначку, яка отримала квартиру без сантехніки, повідомляють Патріоти України.

Як повідомляє Ura.ru, судячи з відеозапису бесіди, що потрапила в розпорядження видання, сирота, яка отримала квартиру від держави, поскаржилася меру, що в квартирі відсутня сантехніка та косметичний ремонт. На це глава міста відзначив, що вона повинна радіти, що держава надала їй житло, оскільки більшість незаможних городян стоять у черзі.

В якості прикладу для наслідування чиновник назвав себе: за його словами, він прослужив у прокуратурі 25 років і сам заробив на свою квартиру і навчання дітей.

Предтеченський рекомендував їй самій зробити ремонт. Жінка повідомила, що їй страшно заходити в квартиру з дитиною, і на додаткові витрати у неї немає коштів, на що мер відповів: «Якого хера Ви народжуєте дітей?» За даними видання, квартира, яку надали жінці з немовлям, дійсно в поганому стані: там розбита несправна сантехніка та плита.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...