Якою буде погода на Новий рік: Синоптики оновили прогноз по Україні

Сніг на Новий рік буде, але не скрізь

У понеділок, 31 грудня, в більшості регіонів України пройдуть опади у вигляді снігу і дощу Про це свідчать дані Укргідрометцентру, зазначають Патріоти України.

Зокрема, мокрий сніг випаде на всій території Західної України, а також на півночі, півдні та в центрі країни. Також сніг випаде в Донецькій і Луганській областях.

Втім, в деяких регіонах буде сухо і без опадів. Снігу на Новий рік не дочекаються в Сумській, Харківській, Полтавській і Дніпропетровській областях. У Криму замість снігу пройде дощ.

Також за прогнозом синоптиків, 31 грудня від 2 до 6 морозу в денний час доби стовпчики термометра покажуть на сході і півночі України, а ось після заходу сонця доведеться утеплятися: 10-12 градусів нижче нуля. На решті території країни температура буде "скакати" від 1-2 градусів тепла до 1 градуса морозу. Такі ж температури будуть спостерігатися і в нічний час.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...