Якщо не знали: Супрун пояснила українцям, як правильно чхати (фотофакт)

Виконувач обов'язків глави МОЗ Уляна Супрун радить чхати правильно, щоб не заразити інших людей. На своїй сторінці у Facebook вона опублікувала фотоінструкцію зі чхання, якщо на вас немає хірургічної маски чи серветки із собою, повідомляють Патріоти України.

"Небезпечні патогени люблять подорожувати. Долоня їх погано стримує в процесі чхання чи кашлю, тож вони можуть діставатися на відстані до двох метрів та більше. Це одна з причин, чому грип або застуда так швидко передається іншим людям", - розповіла Супрун.

Вона наголосила, що якщо ви захворіли та не змогли залишитися вдома — обов’язково вдягайте хірургічну маску та візьміть паперові серветки із собою. А у випадку, коли хвороба застала вас зненацька — намагайтеся чхати або кашляти у внутрішню сторону ліктя. "Навіть такі мінімальні заходи будуть серйозним внеском до здоров’я ваших близьких, колег, людей, які їдуть поруч у транспорті", - додала в.о. глави МОЗ.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...