Якщо "пересвяткували": ТОП найкращих рецептів коктейлів від похмілля (фото)

​Вихід із Великого посту буває різним.

Ілюстрація: newkaliningrad.ru

Патріоти України з посиланням на Факти ICTV зібрали рецепти коктейлів, які чудово врятують від похмілля після зустрічі Великодня.

Кривава Мері

Горілка, лимон, сіль, перець, селера, табаско, вустерс і томатний сік буквально воскресять після вечірки. Не дарма Криваву Мері вже 100 років вважають найкращими ліками від похмілля.

Яєчний

Полегшення після цього коктейлю відчувається майже відразу. Потрібно лише збити яйце, додати сіль і перець, вилити вміст у чарку і “накрити” ложкою оцту. Пити коктейль потрібно як шот.

Німецький світанок

Справжній світанок для тих, у кого напередодні сталося затемнення. Для приготування коктейлю потрібно влити томатний сік, збитий яєчний жовток, а зверху 100 мл пива. При цьому кожен інгредієнт треба наливати через ніж, щоб шари не перемішалися.

Сонний

Коктейль не тільки рятує від похмілля, але й чудово бадьорить! У склянку апельсинового соку потрібно дрібно нарізати лимон зі шкіркою та залити двома столовими ложками меду. Ретельно змішати все у блендері.

Промивка

Якщо болить не тільки голова, а й живіт, краще приготувати коктейль Промивка. Для цього потрібно налити у склянку 100 мл сухого білого вина, 100 мл мінеральної газованої води, а зверху дві столові ложки лимонного соку.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...