"Який молодець!": Словацький тренер виконав гімн України, викликавши захоплення в мережі (відео)

Відомий словацький фахівець Юрай Санітра без акценту і усіляких шпаргалок виконав наш гімн.

Юрай Санітра. Фото: Xsport.

Головний тренер чоловічої збірної України з біатлону Юрай Санітра показав, що є справжнім патріотом нашої країни. Відомий словацький фахівець без акценту і усіляких шпаргалок виконав гімн України, передають Патріоти України.

57-річний наставник "жовто-синіх", який понад два десятиліття присвятив розвитку біатлону в Словаччині і привів Анастасію Кузьміну до титулу дворазової олімпійської чемпіонки, заспівав "Ще не вмерли України..." в компанії журналіста каналу "UA: Біатлон" Євгена Каранова.

Любителі біатлону захоплені виконанням Санітри гімну України. "Клас"; "Без коментарів"; "Браво!"; "Супер!"; "Молодець! Просто поважає наших українців і особливо трудяг-спортсменів", - пишуть в коментарях під відео.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...