Язик заплітався: Стали відомі подробиці затримання за кермом п'яного брата Зайцевої (фото)

На брата Зайцевої склали протокол, який передадуть до суду.

Фото: ФБ

3 червня 2018 близько 22:50 у Харкові по вулиці Ляпунова, 11, патрульні помітили автомобіль BMW 320, водій якого скоїв стоянку транспортного засобу на тротуарі, не залишивши для руху пішоходів два метри, чим порушив ПДР України. Про це з посиланням на патрульну поліцію Харкова пише місцевий сайт 057, повідомляють Патріоти України.

"Під час спілкування з водієм інспектори виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння, а саме: нестійка хода, запах алкоголю з порожнини рота, нечітка мова", - розповіли у поліції. Від проходження огляду на стан сп'яніння в установленому законом порядку водій відмовився у присутності двох свідків. В результаті на громадянина патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП та постанову по 1 ч. ст. 122 КУпАП, які в подальшому будуть направлені до суду.

Як повідомлялося раніше, в Харкові патрульна поліція зупинила водія автомобіля BMW, який мав ознаки алкогольного сп'яніння. Ним виявився Василь Зайцев, брат учасниці ДТП, в якій загинуло 6 осіб, Олени Зайцевої.

Суд виніс вирок військовому з Рівненщини, який закликав знищити усіх депутатів Верховної Ради

вівторок, 30 квітень 2024, 13:45

Дубровицький районний суд виніс вирок старшому солдату ЗСУ, який записав відео, де закликав знищити 450 депутатів Верховної Ради України. Про це йдеться у вироку суду, передають Патріоти України. Так, згідно з матеріалами справи, йдеться про уродженця ...

На Черкащині чоловік отруївся дуже схожими на печериці грибами

вівторок, 30 квітень 2024, 13:19

На Черкащині госпіталізовано чоловіка з отруєнням дикорослими грибами, які він назбирав на подвір'ї власного будинку. Про це інформує Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб, передають Патріоти України. "33-річний житель села Червона ...