"Їдь в свій смердючий Донецьк!": У Києві розгорівся скандал навколо школярки-переселенки, яка покусала вчительку (відео)

Школярка, як стверджують батьки інших дітей, поводиться неадекватно. Втім, замість того, щоб лікувати дівчинку, її посилають… назад в Донецьк.

Скріншот

У одній зі шкіл Києва батьки влаштували справжній скандал. Мама однієї з учениць столичної школи розповідає про те, як над її донькою знущалася однокласниця. Через це її дитина тепер боїться ходити до школи, повідомляють Патріоти України.

Мовляв, дев’ятирічна дівчинка тероризує не лише весь клас, але й учителів. Перед цим інцидентом зі школи звільнилася класний керівник. Дитина начебто побила і покусала вчительку. Більшість батьків звинувачують в усьому ученицю-забіяку та керівництво школи. Вони неодноразово просили перевести дитину в іншу школу чи клас. Та, за їхніми словами, керівництво всю провину поклало на вчительку.

У навчальному закладі всі звинувачення відкидають. Кажуть, учениця до їхньої школи прийшла півтора роки тому. Родина переїхала з Донецька. Але дивної поведінки за наймолодшою ученицею у класі дирекція не помічала.

Мама гіперактивної дівчинки переконує: її дитина жодних проблем із психікою не має. Як доказ, показує відповідну довідку. І каже, вчительку дійсно колись укусила. Мовляв, та занадто сильно схопила її за руку і не відпускала. Все ж решта - це звичайне цькування за талановитість та за те, що вона із Донецька.

Перевести доньку до іншого класу жінка готова. Щоправда, має свої умови. Вимагає, аби батьки забрали з поліції заяви проти її дівчини.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...