Йде потепління? Синоптики озвучили новий прогноз погоди для України

У суботу в Україні очікується сніг, місцями сильний сніг, на півдні та південному сході - з дощем, у південній частині, більшості центральних регіонів і Донецькій області місцями налипання мокрого снігу, ожеледь.

Ілюстрація: ЗМІ

В Україні 3 березня складні погодні умови у більшості областей, але температура повітря підвищиться, особливо в південно-східній половині, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укргідрометцентр.

У суботу вітер південно-східний з переходом на західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с, хуртовини. На дорогах країни ожеледиця.

Температура вночі 8-15°, вдень 0-7° морозу; в Закарпатській, Донецькій та більшості центральних областей вночі 2-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, у південних областях вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 0-5° тепла.

У Криму дощ, температура вночі 1-6° тепла, вдень 7-12° тепла. У Києві 3 березня вночі, і вранці сильний сніг, вдень помірний сніг. Вітер південно-східний з переходом на західний, 7-12 м/с, хуртовини. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 8-10°, вдень 1-3° морозу.

У неділю в Україні вночі, крім західних регіонів і Одеської області, прогнозується невеликий сніг, у східних областях, а також у Полтавській і Сумській областях - помірний сніг, хуртовини; вдень у північних областях невеликий сніг; на решті території без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно західний, 7-12 м/с.

Температура вночі 7-12° морозу, у західних областях 12-17°, у Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській областях 2-7° морозу; вдень 3-8° морозу, в Приазов'ї та на Закарпатті близько 0°; в Криму протягом доби 0-5 тепла.

У Києві 4 березня невеликий сніг. Вітер західний, 7-12 м/с. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 8-10°, вдень 4-6° морозу.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...