Йде циклон: Синоптики озвучили новий прогноз погоди в Україні

За прогнозами Укргідрометцентру, на більшості території країни очікується дощ і сильний вітер, з 17 березня - похолодання.

Ілюстрація: ЖЖ

"14-го березня в Україні - циклон та атмосферні фронти. Що це означає, зрозуміло. Дощі, посилення вітру", - пише на своїй сторінці в Фейсбук синоптик Наталка Діденко, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Дощі завтра домінуватимуть, проте на півночі та на північному сході вони змішуватимуться з мокрим снігом. Вітер буде переважно південно-східного напрямку, на Заході - північно-західного, 7-12, пориви до 15-20 м/с.

Найтеплішою залишається західна частина України, +7+13 градусів, на Півдні +6+11, на решті території 0+5 градусів. У Києві завтра очікується дощ, можливий мокрий сніг. Сильний вітер! Найближчої ночі та завтра вдень температура повітря у столиці буде приблизно однаковою, +1+3 градуси.

Ще раз нагадую. З 17-го березня в Україну почне надходити холодне повітря арктичного походження. Морози почнуться з північних, північно-східних та західних областей.

Окрім опадів, сильного вітру та морозів особливу складність може організувати ожеледиця на дорогах. Тому прохання до водіїв вже сьогодні-завтра ще раз перевірити стан автомобілів. Адже це і безпека, і життя.

Двірникам також непогано було б поповнити запаси солі. Словом, наближається День весняного рівнодення, 20-го березня, але весні ще треба поборотися за свої права. Весна завжди з нами".

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...