"Ідеальний період": Астролог дав цікавий прогноз на вересень-2018

Астролог Влад Росс прогнозує, що вересень 2018, на відміну від напруженого і катастрофічного серпня, буде "прекрасним", повідомляють Патріоти України.

"Якщо коротко – це буде чудовий вересень на високих швидкостях. Те, що люди не могли зробити протягом останніх двох-трьох місяців, легко вдасться реалізувати у вересні", - розповів Росс.

1-4 вересня, за словами астролога, ідеальний час для контактів, зв'язків, укладання договорів та підписання важливих контрактів. Також в цей період можна сміливо міняти місце працевлаштування і купувати будь-які засоби пересування. Росс попередив, що 7-9 вересня з'явиться новий місяць, тому можлива зрада друзів, розчарування в планах і проектах, складні ситуації.

"Оскільки в цей час буде аспект до Нептуна – символ ілюзій і обманів, вас можуть "кидати", обманювати, легко можна попастися на вудку спокуси", - зазначив він. Але негативний період буде недовгим, і вже 10-17 вересня настане найвдаліший період місяця. "Почнеться суперпотужний аспект між Юпітером і Плутоном на зростаючому Місяці. Це – "аспект мільйонерів". Це дасть творчу конфігурацію, велику низку важливих пропозицій, які можуть мати "ефект вибуху бомби. А взагалі 11 вересня – найкраща дата місяці", - розповів експерт.

За його словами, цей період буде ідеальним для відкриття нового бізнесу, великих інвестицій, покупки авто. "Не рекомендую вступати в шлюб 9-30 вересня, тому що Венера в Скорпіоні може означати вдівство, тобто хтось із подружжя піде з життя раніше, або на цей шлюб чекатимуть якісь екстремальні ситуації", порадив астролог. Катастрофічні ситуації і можливі аварії з 15 по 19 вересня, тому краще не літати літаками і далеко не виїжджати. 25 вересня - нас чекає повний місяць, що, за словами Росса, відкриє негативний період.

"З 24 по 26 вересня треба бути готовими до ударів по здоров'ю і кризових ситуацій, тому в ці дні краще сидіти "тихіше води, нижче трави", не робити ніяких важливих дій", - сказав він. "В Україні в ці дні можуть статися якісь викиди в атмосферу або виникнути аварійні ситуації, особливо на хімічних підприємствах", - резюмував астролог.

Джерело: Главред

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...